Presentation av Neutral Media

video

Jash presenterar initiativet Neutral Media i detta korta klipp som spelades in i juli 2017 efter Almedalsveckan. Klippet nådde tiotusentals människor och hjälpte Neutral Media att komma i kontakt med flera intressanta opionsbildare men är numera borttaget från både Facebook och Youtube. I fortsättningen kommer klippet ligga kvar här på sidan som en milstolpe och minne från resans början.

00:06 Klippet går att se i sin helhet här.

00:59 Insändaren är skriven av Gustav Nipe från Piratpartiet och går att läsa här.

01:11 Skärmdumpen kommer från sidan Oberoende Media.

01:33 Läs mer om det dolda samarbetet mellan Nyheter Idag och Sverigedemokraterna här.

02:03 Janne Josefsson, programledaren för Uppdrag Granskning, bekräftar i en debatt att SVT domineras av anhängare till vänsterpartier. Ett kortare klipp från debatten finns här.

02:31 Här tränger sig Mathias Wåg aggressivt fram till en person som han misstänker är “nazistrasistfascist” för att jämföra med ett foto på sin telefon. Därefter inträffade mycket möjligt en misshandel. Från G20-mötet i Hamburg 2017. Mer information om det inträffade finns här.

02:35 Här fotograferar Showan Shattak mig på vänsterpartiets 1:a maj-demonstration 2017 i Malmö. Detta troligtvis på grund av en misstanke om att jag är “nazistrasistfascist” vilket i regel leder till registrering. En metod som används flitigt av Antifa, Researchgruppen och Expo.

02:41 Expressens reporter Diamant Salihu gör oplanerat hembesök hos en man som heter Fabian Fjälling, ägare av Granskning Sverige. Därefter hängdes den före detta anonyma Fabian ut i Expressen i denna artikel.

02:45 Fler exempel på Expressens hembesöksmetoder som lett till uthängningar, utförda av David Baas och Jimmy Fredriksson.

03:04 En skärmdump från en Timbro-publicerad artikelserie skriven av Fredrik Segerfeldt. En välskriven granskning av vänstern vars fyra delar går att ta del av här: [1] [2] [3] [4]

03:11 Filmklipp som visar Revolutionära Frontens hembesök hos en meningsmotståndare. Klippet kommer från Revolutionära Frontens samlingsfilm från 2013 och går att se i sin helhet här. Ett till klipp som visar ett annat hembesök finns här.

03:23 Filmklipp som visar hur Emil Hagberg från Nordiska Motståndsrörelsen debatterar med ett gäng skånska ungdomar under Almedalen 2017. Går att se i sin helhet här.

03:25 Filmklipp som visar hur Per Öberg från Nordiska Motståndsrörelsen debatterar mot en person under Almedalen 2017. Går att se i sin helhet här.

03:48 Filmklipp från andra världskrigets Tyskland i kontrast mot moderna bilder från kravallerna under G20-mötet i Hamburg 2017.

04:02 Filmklipp från en övervakningskamera på Columbine-skolan i Littleton, Colorado. Den så kallade Columbine-massakern går att läsa om här. Artisten Marilyn Manson beskylldes av media för att ha inspirerat gärningsmännen. Han kommenterade detta och annat i Michael Moores dokumentär Bowling for Columbine vilket kan ses här.